Loting Club van 50 en 50+

Na afloop van het Oliebollentoernooi, vond in de Foyer van de Trits de loting onder de leden van de Club van 50 en 50+ plaats.

Er zijn 15 leden van de club van 50 en 2 leden van de Club van 50+.  Leden van de club van 50 sponsoren de vereniging 1 keer per jaar met 50 euro en leden van de Club van 50+ sponsoren de vereniging 1 keer per jaar met 100 euro. Laatst genoemden hebben een linkje op deze website naar een bedrijf. Eén van de leden van de Club van 50+ is sportwinkel Sportze. Naast de 100 euro sponsort zij ook de prijs van de loterij: een waardebon van 25 euro.

Dit jaar waren er twee prijzen te vergeven, die verloot werden onder de leden van de club van 50/50+. Het winterpakket met chocomelk, erwtensoep, andere snoeperijen en de waardebon van Sportze ging naar Arnout van de Biezen, die twee uur voor de trekking lid is geworden van de club van 50.
De gevulde wok, gesponsord door het Baarnse bedrijf Inproba (de kersverse sponsor van dames 2), ging naar Peter Hartman.  Gefeliciteerd heren!
Met dank aan   Afbeeldingsresultaat voor sportze baarn   en   voor de prijzen.
Share Button

Reacties zijn gesloten.

Sponsors


Inloggen

Club van 50

Peter van Kleij
Jaapjan Eringa
Peter Hartman
Hans Dekker
Willem Lute
Jan-Pier en Bep Eringa van der Stoep
Rik van Savooyen
Els en Arthur
Margriet van Wijk
Lanzo van Slooten
Whoop Whoop!
Ineke Roskamp
Annekristien de Groot
Sven Buren
Arnout Van De Biezen
Sportze Timmer baarn