Facebook

Het scheelde niet weinig of we hadden gisteren echt kunnen spreken van onze eigen "Black Friday". Niet omdat we uitverkoop hielden, maar omdat er niet heel veel te juichen viel. Gelukkig wist Heren 1 als enige team daar toch nog verandering in te brengen. In Loosdrecht moesten zij aantreden tegen LoVoC, een ploeg die net boven Touché stond. Het winterse weer weerhield onze mannen er echter niet van om te vlammen. Ze overrompelden Lovoc in de 1e set compleet en hadden deze dan ook in no-time binnengehaald. Set 2 waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar gelukkig haalde Touché ook deze set binnen, waarna de Loosdrechters duidelijk mentaal een tik hadden gekregen en er in set 3 weer niet aan te pas kwamen. De laatste set wist de thuisploeg dan toch nog de eer te redden. Maar door de mooie 3-1 overwinning in Touché Lovoc nu wel gepasseerd in de stand. Komende woensdag staat nog de zware thuiswedstrijd tegen koploper ODIS volleybal op het programma, daarna kunnen de mannen genieten van een paar weekjes rust, vanwege de feestdagen.
De afgelopen dagen leek het er wel op dat de andere teams eveneens toe zijn aan wat rustdagen.
Dames 2 leed bij Volleybalvereniging Almere Buiten een enigszins onverwachte nederlaag. Door de 1-3 nederlaag moeten de dames de koppositie voorlopig aan AVV Keistad laten. Komende woensdag kan het team tegen VV Unicornus echter aantonen dat dit slechts een incident was.
Ook dames 1 liep tegen een gevoelige nederlaag aan. In Hilversum was het lagergeplaatste Gemini-S met liefst 4-0 te sterk voor onze dames. Zonder de vaste spelverdeelster moest er dusdanig geïmproviseerd worden dat dit het spel niet ten goede kwam. Komende woensdag wacht de nummer 3 Almere Buiten en is er weer kans op eerherstel.
Op papier leek het op voorhand appeltje eitje voor heren 2 donderdagavond. Als je als nummer 2 tegen nummer 9 moet, zijn de verwachtingen vooraf toch dat er minstens 3-1 winst in moet zitten. Dat zoiets echter totaal anders kan uitpakken bleek al snel tegen Keizer Otto Trivolley. Al snel keken onze mannen tegen een achterstand aan en toen ook nog één van de buitenspelers geblesseerd uitviel werd het nog lastiger. Alleen in set 3 toonde Touché zijn ware kracht, in de andere sets werd er gewoonweg niet goed genoeg gespeeld, waardoor het dus volkomen terecht 1-3 werd voor de mannen uit Naarden.
Bij de jeugd kwamen slechts twee teams in aktie deze week. Meisjes C moest in Unicornus zijn meerdere erkennen, maar toch een setje binnen te slepen. Meisjes B keerde puntloos terug naar Baarn na hun duel tegen het sterke Almere Buiten.
Komende week komen bijna alle teams voor de laatste keer in aktie in de Trits voor hun laatste wedstrijd van 2017, voordat iedereen kan genieten van een welverdiende rust.
...

View on Facebook

Deze week slechts aandacht voor één team, maar die verdienen het dan ook dubbel en dwars. Gisteren stond de spannende ontknoping van ons CMV team op het programma. In Amersfoort stond allereerst concurrent Switch Volleybal om 9 uur te wachten om onze spelers van de titel af te houden. In de eerdere wedstrijden tussen beide teams was al gebleken dat de teams aan elkaar gewaagd waren. En ook dit keer was het weer een spannende strijd tussen de titelkandidaten. Touché pakte de 1e set met 24-21 en als onze spelers de 2e set ook zouden winnen was de titel binnen. Maar zover liet Switch het niet komen en zij wisten de 2e set binnen te halen (17-22).
Vervolgens stond de wedstrijd tegen de nummer 3 Plus van Soest - AGAVS op het programma, en ook dit team had tegen beide koplopers al eens een setje gepakt. Onze spelers begonnen sterk aan de wedstrijd en waren dan ook niet van plan om het kampioenschap weg te geven. Set 1 ging overtuigend met 27-19 naar Touché en daarmee was ook de titel binnen. Hierna verslapte de concentratie enigszins en wist AGAVS de 2e set nog wel te winnen, maar dat veranderde niets meer in de stand.
Na afloop kregen Ceylin, Wende, Lily-Rose, Merle, Jesse en Jasmine dan ook trots de kampioensmedailles omgehangen. Een topprestatie van dit Touché zestal en natuurlijk ook van hun trainers, coaches en scheidsrechter Emile Van de Klok, Mustafa Öztürk en Willem van der Kooi.
Allemaal van harte gefeliciteerd !!!
...

View on Facebook

Slechts weinig teams kwamen in actie de afgelopen week. Maar wel onze jongste spelers. In Soest moesten onze CMV spelers vanochtend vroeg hun koppositie verdedigen. Nadat in de eerste partij @AVV Keistad 4 al kansloos gelaten was, begonnen onze spelers in de tweede wedstrijd tegen AVV Keistad 1 enigszins stroef. Maar ze lieten zich niet uit het veld slaan en hadden de achterstand al snel weer goedgemaakt waardoor de 1e set toch nog gewonnen werd. In set 2 kwam het team geen moment in gevaar en de coaches konden weer trots zijn op hun pupillen. Opnieuw werden er dus geen punten gemorst door onze toppers, waardoor de beslissing volgende week in het finaleweekend zal vallen. Dan zullen de wedstrijden tegen de nummer 2 Switch Volleybal en de nummer 3 Plus van Soest - AGAVS moeten gaan beslissen wie zich kampioen mag gaan noemen.
Meisjes B begon vanmiddag stroefjes tegen Switch, de 1e set ging naar de meiden uit Hooglanderveen. Daarna speelden onze meiden echter foutloos en werd er alsnog een keurige
3-1 overwinning geboekt. Met nog drie wedstrijden te spelen hebben de meiden nog zicht op de 3e plaats. Komende woensdag staat de belangrijke wedstrijd tegen Gemini-S op het programma.
Tegen koploper Sovoco had meisjes C vanochtend kansen om de 1e set binnen te halen, maar helaas viel het balletje net de verkeerde kant op (25-27). Daarna schakelden de meiden uit Soest een tandje bij en kwamen onze meiden er niet meer aan te pas (0-4). Toch lijkt het team op een keurige 3e plaats af te stevenen. Komende woensdag staat de wedstrijd tegen hekkensluiter AVV Keistad op het programma.
Dames 1 leefde de laatste weken enigszins in de wolken. In de laatste 6 wedstrijden werd er slechts 1x verloren en dat was nog met het allerkleinste verschil (2-3). Vijf overwinningen stonden hier tegenover, waarin ook slechts 1 set verloren werd. Maar vrijdagavond landen onze dames weer terug op aarde. In Utrecht gunde het sterke UVV/Sphynx onze dames geen enkel setje (0-4). Komende woensdag kan de weg naar boven weer ingezet worden, want dan komt het lagergeplaatste Keizer Otto Trivolley op bezoek.
...

View on Facebook

De pret kan niet op, bij de dames van dames 2. De vijfde 4-0 overwinning werd deze week geboekt. Ditmaal was Plus van Soest - AGAVS het slachtoffer van de dadendrang van onze dames. Concurrent AVV Keistad kwam niet in actie deze week en daardoor werd de voorsprong uitgebouwd naar zeven punten. Sowieso was het een zeer goede competitieweek voor de Touché teams. Van de zes teams die in competitieverband in actie kwamen moest alleen meisjes B de tegenstander feliciteren. In Amersfoort wisten de meiden tegen Forza Hoogland alleen de laatste set de sterke tegenstander te verrassen, waardoor de nederlaag tot 1-3 beperkt werd. Meisjes C trad eveneens tegen Forza aan vanmiddag en zei wisten wel met de winst terug naar Baarn te keren (3-1).
Meisjes A speelde woensdag de eerste drie sets tegen VC Allvo zeer sterk. Daarna verslapte de concentratie en greep de tegenstander z'n kans. In een mum van tijd was het 2-16 voor de Almeerders. Onze meiden wilden zich echter niet zomaar gewonnen geven en vochten zich puntje voor puntje terug in de wedstrijd tot 17-20. Daarna was de koek echter op en wist Allvo toch nog een puntje mee terug naar Almere te nemen.
Jongens B begon enigszins stroef tegen Salvo uit Maartensdijk, maar wist de 1e set toch nog te winnen. Set 2 ging vervolgens heel makkelijk naar onze jongens. Waarna Salvo zich toch terug knokte in de volgende set. In de laatste set kon Touché toch nog een tandje bij schakelen waardoor er alsnog met 3-1 gewonnen werd.
Voor heren 2 stond de confrontatie met VV Wilhelmina op het programma. Evenals vorig seizoen werd het ook nu weer een echt gevecht. In de 1e set namen de mannen uit Amersfoort een voorsprong van zo'n 6 punten, maar onze mannen vochten voor wat ze waard waren en kwamen zowaar toch op setpoint. Ze verzuimden dit echter te benutten en zo ging de 1e set alsnog naar Wilhelmina (25-27). In set gooiden onze mannen er nog een schepje bovenop en daar had WIlhelmina duidelijk geen antwoord op (25-17). De ban was nu gebroken en Touché liet zich niet meer verrassen en sleepte de twee volgende sets overtuigend binnen (3-1).
...

View on Facebook

Drie bekerwedstrijden stonden er de afgelopen dagen op het programma. Meisjes B moest het opnemen tegen het zeer sterke VC Allvo. Deze tegenstander speelt een klasse hoger en staat in zijn poule bovenaan zonder ook nog maar één set verloren te hebben. Onze meiden vochten voor wat ze waard waren maar moesten hun meerdere erkennen in de meiden uit Almere (0-3). Voor heren 2 stond er maandag eveneens een sterke tegenstander te wachten in Trits de. Opponent SV Land Taurus staat bovenaan in zijn poule en beschikte duidelijk over meer aanvalskracht dan onze mannen. De 1e set ging dan ook in rap tempo naar de mannen uit Houten. In set 2 wist Touché de schade enigszins te beperken en kwam men gaandeweg beter in de wedstrijd (20-25). Onze mannen zetten de goed lijn voort en gingen in de we set gelijk op met Taurus, maar helaas kwamen ze op het eind toch net iets te kort (22-25), waardoor Taurus zich voor de volgende ronde wist te plaatsen.
En gisteravond kwam dan dames 1 nog in actie tegen Volleybal Vereniging Nederhorst. En ook deze tegenstander voert op dit moment de ranglijst aan in zijn eigen poule. Ook dit beloofde een zware strijd te worden. Maar opnieuw wisten onze dames vriend en vijand te verbazen. De eerste twee sets bood Nederhorst nog enige tegenstand, maar in set 3 was de gebroken en sleepte Touché zeer overtuigend de 3-0 overwinning binnen. Daarmee plaatsten de dames zich voor de laatste 16. In de volgende ronde wordt Bourgondië Volleybal uit Wijk bij Duurstede de tegenstander.
...

View on Facebook
Share Button

Sponsors


Inloggen

Club van 50

Peter van Kleij
Jaapjan Eringa
Peter Hartman
Hans Dekker
Willem Lute
Jan-Pier en Bep Eringa van der Stoep
Rik van Savooyen
Els en Arthur
Margriet van Wijk
Lanzo van Slooten
Whoop Whoop!
Ineke Roskamp
Annekristien de Groot
Sven Buren
Arnout Van De Biezen
Sportze Timmer baarn