Alle berichten van Lanzo

Doneer een bal (Ballenactie)

Deze week starten we bij Touche 86 met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die Touche 86 een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij Touche 86.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/touche86

Share Button

COVID maatregelen per 6-11-2021

Wat houdt dit in voor de leden van Touché86?

 • Om de Trits of een andere sporthal in te komen heb je een geldige QR code nodig of een vaccinatiebewijs. 
 • Daarnaast heb je een legitimatiebewijs nodig. 
 • Leden tot 18 jaar hebben geen QR code of vaccinatiebewijs nodig. 
 • Leden van 13 tot 18 hebben wel een legitimatiebewijs nodig. (dit is om aan te tonen dat zij nog geen 18 zijn)
 • Deze regels gelden ook voor coaches, trainers, scheidsrechters, toeschouwers, begeleidende ouders enz. 
 • Binnen de Trits wordt 1.5 meter afstand gehouden buiten de velden indien mogelijk. 
 • Binnen de Trits zijn mondkapjes niet nodig. Wel graag handen desinfecteren. 
 • Het controleren van de toegang wordt geregeld door personeel van de Trits bij de ingang. Zie ook https://detrits.nl/
Share Button

Op maandag 30 augustus starten de trainingen in de Trits

Zowel bij de senioren als bij de jeugd  hebben zich diverse introducees aangemeld, en voor de rest is het alweer zo lang geleden dat we allemaal een nieuwe start maken.

Laten we er vooral op letten dat we zowel in de sportief opzicht als in de omgang met de maatregelen rondom COVID het seizoen veilig opstarten.

Hoe zullen de avonden in de Trits eruitzien bij de start van het nieuwe seizoen?

 • Binnen de Trits hanteert men het “protocol-verantwoord-sporten” (zie bijlage)
 • Binnen de velden mag er gewoon gevolleybald worden tijdens trainingen en wedstrijden.
 • Buiten het veld telt de 1.5 meter afstand. Geef elkaar de ruimte.
 • Douches en kleedkamers mogen gebruikt worden, mits de 1.5 meter afstand gehanteerd wordt.
 • Publiek op de tribune is toegestaan. Publiek houdt onderling minimaal 1.5 meter afstand van elkaar en blijft zitten tijdens het toeschouwen.
 • Daarnaast tellen de gebruikelijke basis Corona maatregelen als, regelmatig handen wassen en blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
 • Voor een uitgebreide toelichting: De Trits hanteren momenteel het protocol ‘verantwoord sporten ingaand vanaf 10 juli 2021’ (zie pdf)
Share Button

Nieuwe veldindeling per 9 mei

Per 9 mei a.s. trainen we volgens de teamindeling en voor seizoen 2016-2017. De teamindelingen zijn inmiddels door de trainers met de teams besproken. Hierbij de nieuwe veldindeling. De veldindeling kan begin volgend seizoen nog wijzigen afhankelijk van het definitief aantal teams dat ingeschreven wordt.

Nieuwe veldindeling

Share Button

Open trainingsavonden bij Touché ’86

Touché '86Altijd al eens willen volleyballen of vroeger jaren gevolleybald en gestopt vanwege drukke werkzaamheden of net naar Baarn of omgeving verhuist en op zoek naar een volleybalvereniging. In de maand mei biedt volleybalvereniging Touché ’86 volwassenen de mogelijkheid om gratis mee te trainen op 2 mei, 9 mei, 23 mei en 30 mei.

Zowel voor toekomstige competitiespelers als recreanten zijn er groepen aanwezig waarbij zij kunnen aansluiten, of het nou is om eens te proberen als nieuwe sport of om de sport wederom opnieuw op te pakken na een aantal jaren rust.

Aanvangstijden: Heren 20.45 uur, Dames 19.45 uur, recreatief volleybal 20.30 uur. Heb je een vraag? Stuur een mail naar wedstrijden@touche86.nl en wij gaan hem beantwoorden. Uiteraard zijn nieuwe jeugdspelers ook van harte welkom. Zij worden verzocht om even contact op te nemen voor meer informatie over de geschikte trainingsgroep en -tijd. Dit kan via hetzelfde mailadres.

Share Button