Kleding

Een team dat meedoet aan de competitie is verplicht te zorgen voor een uniform tenue (shirt en short) volgens de regels van NEVOBO. Touché ’86 speelt in rode shirts en zwarte broeken. De administratie van alle rugnummers wordt bijgehouden door de kledingcommissie, vraag hen dus naar welk rugnummer er op jouw shirt moet komen.

De aanschaf van de wedstrijdkleding is voor rekening van de speler. De Baarnse sportartikelenwinkel Sportze (in de Laanstraat) is onze huisleverancier. Zij weten precies welk tenue wij gebruiken en kunnen het Touché-logo en rugnummer (voor- en achterzijde shirt, voorzijde broek) op de kleding aanbrengen. Weet dat Sportze onze vereniging 20% korting geeft op de kleding (niet de bedrukking) bij afname van minimaal 8 stuks van hetzelfde artikel. Het loont dus de moeite om binnen de vereniging even rond te vragen of meer mensen kleding nodig hebben!

Gesponsorde teams krijgen de kleding (met het logo van de sponsor) in bruikleen van de vereniging. Bij het verlaten van het team of de vereniging dient deze kleding ingeleverd te worden bij de kledingcommissie.

Sportze heeft in overleg met onze vereniging ook in kleur bijpassende attributen, zoals trainingspakken, sokken, kniebeschermers en sporttassen. De aanschaf van deze materialen is niet verplicht.

Share Button

Vacature

Trainer gezocht
Meld je aan of stuur een mail naar technischezaken@touche86.nl

Sponsors


Inloggen

Club van 50

Peter van Kleij
Jaapjan Eringa
Peter Hartman
Hans Dekker
Willem Lute
Jan-Pier en Bep Eringa van der Stoep
Rik van Savooyen
Els en Arthur
Margriet van Wijk
Lanzo van Slooten
Whoop Whoop!
Ineke Roskamp
Sven Buren
Arnout Van De Biezen
Marcel Lentfert
Sportze Timmer baarn