Facebook

10 months ago

Van 6 t/m 14 oktober is het Week van de Scheidsrechter 2018! Ook wij willen deze onmisbare clubmensen dan extra bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder scheids, geen wedstrijd! ...

View on Facebook

1 years ago

Veel plezier met het volleybalkamp voor volwassenen van Touche Baarn . ...

View on Facebook

2 years ago

Zometeen start de wedstrijd dames B, succes meiden! ...

View on Facebook

2 years ago

Touché 86

Het volleybaljaar zit erop en het had niet mooier afgesloten kunnen worden dan met het kersttoernooi afgelopen maandag. Als toetje op het jaar had dames 2 nog overheerlijke oliebollen geregeld van De Poorter's Gebakkraam.
Onze eigen Santa Hans had de organisatie strak in handen en was ook zeer te spreken over de grote opkomst. Massaal hadden senioren, recreanten en jeugd A en B zich ingeschreven voor dit altijd gezellige toernooi. Na een kort welkomstwoord begonnen de 9 teams aan de eerste wedstrijden. Het was ontzettend leuk om te zien dat de teams vaak goed aan elkaar gewaagd waren. Na de pauze werden de teams opnieuw ingedeeld, alle nummers 1 bij elkaar, nummers 2 bij elkaar en de nummers drie in een poule. In een spannende winnaarspoule, waarin alle teams één keer wonnen kwamen uiteindelijk de kaneelbollen als winnaars uit de bus.
Na het zeer geslaagde toernooi werd er nog gezellig wat gedronken in de kantine en werden de winnaars nog even in het zonnetje gezet.
...

View on Facebook

2 years ago

Touché 86

Het scheelde niet weinig of we hadden gisteren echt kunnen spreken van onze eigen "Black Friday". Niet omdat we uitverkoop hielden, maar omdat er niet heel veel te juichen viel. Gelukkig wist Heren 1 als enige team daar toch nog verandering in te brengen. In Loosdrecht moesten zij aantreden tegen LoVoC, een ploeg die net boven Touché stond. Het winterse weer weerhield onze mannen er echter niet van om te vlammen. Ze overrompelden Lovoc in de 1e set compleet en hadden deze dan ook in no-time binnengehaald. Set 2 waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar gelukkig haalde Touché ook deze set binnen, waarna de Loosdrechters duidelijk mentaal een tik hadden gekregen en er in set 3 weer niet aan te pas kwamen. De laatste set wist de thuisploeg dan toch nog de eer te redden. Maar door de mooie 3-1 overwinning in Touché Lovoc nu wel gepasseerd in de stand. Komende woensdag staat nog de zware thuiswedstrijd tegen koploper ODIS volleybal op het programma, daarna kunnen de mannen genieten van een paar weekjes rust, vanwege de feestdagen.
De afgelopen dagen leek het er wel op dat de andere teams eveneens toe zijn aan wat rustdagen.
Dames 2 leed bij Volleybalvereniging Almere Buiten een enigszins onverwachte nederlaag. Door de 1-3 nederlaag moeten de dames de koppositie voorlopig aan AVV Keistad laten. Komende woensdag kan het team tegen VV Unicornus echter aantonen dat dit slechts een incident was.
Ook dames 1 liep tegen een gevoelige nederlaag aan. In Hilversum was het lagergeplaatste Gemini-S met liefst 4-0 te sterk voor onze dames. Zonder de vaste spelverdeelster moest er dusdanig geïmproviseerd worden dat dit het spel niet ten goede kwam. Komende woensdag wacht de nummer 3 Almere Buiten en is er weer kans op eerherstel.
Op papier leek het op voorhand appeltje eitje voor heren 2 donderdagavond. Als je als nummer 2 tegen nummer 9 moet, zijn de verwachtingen vooraf toch dat er minstens 3-1 winst in moet zitten. Dat zoiets echter totaal anders kan uitpakken bleek al snel tegen Keizer Otto Trivolley. Al snel keken onze mannen tegen een achterstand aan en toen ook nog één van de buitenspelers geblesseerd uitviel werd het nog lastiger. Alleen in set 3 toonde Touché zijn ware kracht, in de andere sets werd er gewoonweg niet goed genoeg gespeeld, waardoor het dus volkomen terecht 1-3 werd voor de mannen uit Naarden.
Bij de jeugd kwamen slechts twee teams in aktie deze week. Meisjes C moest in Unicornus zijn meerdere erkennen, maar toch een setje binnen te slepen. Meisjes B keerde puntloos terug naar Baarn na hun duel tegen het sterke Almere Buiten.
Komende week komen bijna alle teams voor de laatste keer in aktie in de Trits voor hun laatste wedstrijd van 2017, voordat iedereen kan genieten van een welverdiende rust.
...

View on Facebook
Share Button

Vacature

Trainer gezocht
Meld je aan of stuur een mail naar technischezaken@touche86.nl

Sponsors


Inloggen

Club van 50

Peter van Kleij
Jaapjan Eringa
Peter Hartman
Hans Dekker
Willem Lute
Jan-Pier en Bep Eringa van der Stoep
Rik van Savooyen
Els en Arthur
Margriet van Wijk
Lanzo van Slooten
Whoop Whoop!
Ineke Roskamp
Sven Buren
Arnout Van De Biezen
Marcel Lentfert
Sportze Timmer baarn