Steun de club

Bestel je wel eens een boek of dvd via internet? Boek je een hotel, een vliegticket of een complete reis? Koop je weleens een mp3speler, een ipad, een telefoon of andere electronica via een website? Privé of voor de zaak?
Mooi!, want dan kun je kosteloos de clubkas spekken van Touche ’86. Als onze leden (of hun bedrijf, familie, vrienden, kennissen, collega’s etc) het product kopen nadat ze via een van onderstaande links naar de website van de aanbieder klikken (uiteraard geen extra kosten), verdient Touche ’86 een commissie. Onmogelijk? Nee! De webshop herkent dat het bestelde product gekocht is via de link van onze verenigingswebsite. Als partner (tussenpersoon) van deze bedrijven verdienen wij hier een leuke commissie over, en dat terwijl het de leden van Touche en hun bekenden niets extra kost. Kijk meteen of Touche een overeenkomst heeft met jouw favoriete website (of die van je bedrijf) en onthoud dat je voordat je de aankoop doet even via onze link doorklikt. We ontvangen soms ook kortingscodes, deze zullen wij erbij zetten, zodat het systeem nog leuker wordt.
Bent u van een andere vereniging en wilt u dezelfde constructie? stuur dan een mail naar marketing@touche86.nl.

Een boost voor de verenigingskas hebben we zelf in de hand!

Ps: Staat jouw favoriete website er niet bij?? laat het mij weten! Ik zoek uit of een overeenkomst met hun ook mogelijk is. Voor vragen of suggesties mail naar marketing@touche86.nl

—————————————————————————————————————————————————————————

Share Button

Sponsors


Inloggen

Club van 50

Peter van Kleij
Jaapjan Eringa
Peter Hartman
Hans Dekker
Willem Lute
Jan-Pier en Bep Eringa van der Stoep
Rik van Savooyen
Els en Arthur
Margriet van Wijk
Lanzo van Slooten
Whoop Whoop!
Ineke Roskamp
Annekristien de Groot
Sven Buren
Arnout Van De Biezen
Marcel Lentfert
Sportze Timmer baarn