De shirts van de meeste spelers is aan vervanging toe. Een team dat competitie speelt is verplicht te zorgen voor een uniform tenue (shirt en short) volgens de regels van NEVOBO. Bij de start van dit seizoen worden bijna alle shirts vervangen. De oude shirts hoeven niet te worden ingeleverd.

Shirt

Sponsoring

Voor drie teams is er een sponsor gevonden. Voor heren 2 is dat Flow Productions van Floris Boudewijns. Gijs en Van Cleef is de nieuwe sponsor van Jongens B en Meisjes A. Van deze teams kunt u binnenkort een teamfoto met de sponsor in de Baarnsche Courant verwachten.
                                                                              
                                        

Afgelopen maandag ( 5 november ) heeft sponsor Michiel van Cleef,
de shirts aan jongens B en meisjes A uitgedeeld.  En de bidons? Een cadeau van de zaak!
Naast de shirts sponsort Michiel, de club drie jaar lang.

         

Eigen aanschaf

De CMV-jeugd heeft geen nieuwe shirts nodig. Van de overige teams zullen Dames 1 en Heren 1 nieuwe shirts op eigen kosten aanschaffen. Bij Heren 3 en Meisjes C zal een gedeelte vande shirts op eigen kosten worden vervangen.

Tijdpad

Door alle spelers die een nieuw shirt nodig hebben is inmiddels de maat doorgegeven. De maten en de juiste nummering zijn doorgegeven aan sportwinkel Sportze in Baarn. Als alles volgens planning verloopt is de hele operatie eind oktober afgerond.