Bureau Bos Twitter

Wie Bureau Bos via Twitter volgt, heeft bovenstaande tweet zeker voorbij zien komen.
Woensdag 30 januari tekenden dhr.Kees Bos, architectenbureau Bos en Arthur Bouland, voorzitter Touché ’86, het sponsorcontract. En Heren 1, gekleed in nieuw tenue, was getuige van dit bijzondere moment.

Sponsor Bureau Bos voor Touché

Na het tekenen van het contract en het maken van de foto, maakte Heren 1 zich op voor de wedstrijd. Het team trad aan met 7 spelers en een libero. Peter van Kleij en Myron Bijl zijn nog steeds geblesseerd. Wel waren beiden spelers bij de wedstrijd aanwezig: de één als teller en de ander als coach. De eerste set werd door de heren eenvoudig gewonnen met 25-15.In de tweede set ging hetechter mis. De pass was ver onder de maat en veel ballen werden uit geslagen. Dit resulteerde in een 17-25 verlies. Dat er sprake was van wisselvallig niveau, bleek wel uit de derde set die weer gewonnen werd met 25-7! Ook in de vierde set, maakte de heren van Touché er een ‘foutenfestival’ van. De set kende nog een spannend slot, maar werd uiteindelijk verloren met 23-25.Nu moest de koploper de laatste set zien te winnen om de winst te behalen. De spannende laatste set ging gelijk op. De tegenstander rook zijn kansen tegen het niet lekker draaiende  Touché-team. Zij kregen zelfs een matchpoint op 13-14. Uiteindelijk wist Rik van Savooyen, die een goede wedstrijd speelde, de set te beslissen op 18-16.Het Heren 1 team van Touché’ 86 behaalde uiteindelijk een 3-2 zege, maar het voelde als een verlies.
De volgende wedstrijd voor de heren is pas over vier weken. Hopelijk zijn de geblesseerde spelers tegen die tijd weer helemaal fit, evenals trainer Theo Remmerswaal. Het team begint dan aan de laatste 6 wedstrijden, die tot een kampioenschap kunnen leiden.
Nu staat Heren 1 nog bovenaan, met in hun kielzog drie andere teams.
Ondanks deze minder plezierige ervaring, zien de heren de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet.