ALV op 18 november

Op dinsdag 18 november vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van volleybalvereniging Touché ’86 plaats.

Tijdstip:         dinsdag 18 november 2014, 20:00u
Locatie:          De Herberg van Paulus, Stationstraat 16, Baarn

De stukken voor de vergadering worden binnen een aantal dagen rondgemaild.

Vanwege persoonlijke redenen heeft Maurice ter Horst aangegeven zijn functie als bestuurslid Technische Zaken neer te leggen. Het bestuur is op zoek naar een geschikte vervanger. Indien er kandidaten of tegenkandidaten zijn, kunnen zij zich tot uiterlijk 17 november a.s. – ondersteund door tenminste 5 leden – aanmelden bij Arthur Bouland, via e-mail: voorzitter@touche86.nl of via de post: Nachtegaallaan 21, 3741 WS Baarn.

Daarnaast staat de functie van penningmeester nog open. Ook deze vacature wil het bestuur heel graag invullen. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Arthur Bouland.

Wij stellen het op prijs als u via secretaris@touche86.nl laat weten of u wel of niet de ledenvergadering zult bezoeken.