Evaluatie pilot extra jeugdtraining: we gaan door!

Afgelopen donderdagavond zijn de jeugdtrainers bij elkaar gekomen om de pilot met de extra vrijdagavondtrainingen te evalueren. De conclusie was unaniem dat de vereniging deze aanvullende trainingen volgend seizoen moet continueren. Niet alleen waren de jeugdleden zeer enthousiast tijdens de training, maar het resultaat van de extra techniektraining was goed terug te zien in de wedstrijden.

Het is de bedoeling dat de extra trainingen half september gaan starten. In de zomermaanden zal een plan uitgewerkt worden om deze training een structureel karakter binnen onze vereniging te geven. We zullen hierover aan het begin van het nieuwe seizoen berichten.

Graag horen we nu al als je als jeugdspeler geïnteresseerd bent om komend seizoen gebruik te maken van deze extra trainingsmogelijkheid. Daarmee hebben we meer inzicht in de behoefte en kunnen we ons plan beter opzetten. Stuur in dat geval een mail aan jeugdtrainers@touche86.nl. Uiteraard beslis je pas definitief aan het begin van het seizoen, wanneer je weet wat de kosten van de extra training zullen zijn.