Touché '86Altijd al eens willen volleyballen of vroeger jaren gevolleybald en gestopt vanwege drukke werkzaamheden of net naar Baarn of omgeving verhuist en op zoek naar een volleybalvereniging. In de maand mei biedt volleybalvereniging Touché ’86 volwassenen de mogelijkheid om gratis mee te trainen op 2 mei, 9 mei, 23 mei en 30 mei.

Zowel voor toekomstige competitiespelers als recreanten zijn er groepen aanwezig waarbij zij kunnen aansluiten, of het nou is om eens te proberen als nieuwe sport of om de sport wederom opnieuw op te pakken na een aantal jaren rust.

Aanvangstijden: Heren 20.45 uur, Dames 19.45 uur, recreatief volleybal 20.30 uur. Heb je een vraag? Stuur een mail naar wedstrijden@touche86.nl en wij gaan hem beantwoorden. Uiteraard zijn nieuwe jeugdspelers ook van harte welkom. Zij worden verzocht om even contact op te nemen voor meer informatie over de geschikte trainingsgroep en -tijd. Dit kan via hetzelfde mailadres.