Sparen voor Touché’86!

Op woensdag 8 februari start bij Jumbo de actie: Sparen voor je Sportvereniging!
Samen met familie, vrienden en bekenden kun je als Jumbo-klant, sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal. Deelname aan deze actie is geheel kosteloos!

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvang je, als klant van Jumbo, bij elke besteding van € 10,-  een ‘Sparen voor je Sportvereniging Sportpunt’ met een code.

Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl, kun je heel eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging.
Hoe meer punten er voor onze sportvereniging wordt ingezameld, hoe meer we kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal. Aan het einde van de actie, wordt het beschikbare budget van 5000,- verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten.

 

Mocht je willen sparen voor de vereniging, maar ben je niet in de gelegenheid om alle codes in te voeren, dan is dat geen probleem. Tijdens de trainingsavond staat er een grote reclamezuil, waar je de sportpunten kwijt kunt. De punten mogen ook ingeleverd worden bij Sven Buren of Jaapjan Eringa.

De sportpunten worden t/m dinsdag 14 maart 2017 uitgegeven.Tot en met 21 maart 2017 kunnen de codes ingevoerd worden.

We gaan voor een prachtige opbrengst!

Sven Buren, Jaapjan Eringa en Margriet van Wijk (namens bestuur Touché ’86)