Geen 1 april-grap: Touché Dames 2 kampioen!

Afgelopen woensdagavond is het dames 2 team van Touché ’86 kampioen geworden in de vierde klasse. Dat de dames, getraind en gecoacht door Martin Reichardt, dit jaar kampioen zou kunnen worden was wel voorzien, want ze lagen ruim voor op de concurrentie. Met dit seizoen pas 1 set verlies en 60 gewonnen sets, hebben zij de directe concurrent USV Protos uit Utrecht al verslagen in de competitie, terwijl zij daar in de komende weken nog twee wedstrijden tegen gaan spelen.

Het damesteam, bestaande uit Cynthia Dekkers-van Dam, Eveline Boer, Angela Bon, Mariska Klaus, Berber Vos, Margriet van Wijk speelde die avond een mooie kampioenswedstrijd. De dames ontvingen thuis in de Trits Salvo ’67 uit Maartensdijk. De eerste twee set werden zeer ruim met 25 – 7 gewonnen. Daarna begonnen de dames de spanning van het kampioenschap toch wat te merken. De derde set werd gewonnen met 25 – 16 en de laatste set werd het zelfs nog spannend. Gelukkig werd ook deze set met 25 – 23 binnen gesleept. De ontlading was groot en de dames kregen een lang en warm applaus van alle aanwezige teams in de zaal.
Het kampioenschap is ook een mooie opsteker voor de sponsor dit sinds dit jaar de sponsor is van het Dames 2 team van Touché ’86. Met nog 3 wedstrijden te gaan kunnen de dames het seizoen rustig uitspelen en nagenieten van het kampioenschap.