Breng onze club in de stemming!

Wellicht heb je het in de wandelgangen van de Trits al gehoord. Het bestuur van Touché ’86 onderzoekt samen met SESTE (Stichting Exploitatie Sportpark Ter Eem) de mogelijkheid van de aanleg van drie Beachvolleybalvelden op het sportpark. Dit zou voor heel volleybal minnend Baarn een prachtige aanwinst zijn!
Hoewel de ontwikkeling van het plan nog in volle gang is, is er al een ding zeker: De aanleg van de velden en de aanschaf van de materialen kost geld. Vandaar dat het plan is aangemeld voor de Rabobank Clubkas Actie.

KOM IN ACTIE EN STEM OP ONS!

Breng je stem uit van 26 september t/m 17 oktober 2017

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amersfoort Eemland.

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de bank dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Stemperiode
Van 26 september tot en met 17 oktober kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. In september ontvangen alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland?
Breng dan je stem uit op onze club. Elke stem is geld waard!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie en voorwaarden

 

Share Button