Kerstballen-toernooi

Op maandag 18 december was het dan zover: het Touché-Kerstballen-toernooi.Met ruim 60 deelnemers een mooi evenement!
Na een korte toespraak van voorzitter Jaapjan Eringa, kon er worden gestart met drie poules van drie teams. Daarna speelde de nummers 1, 2, en 3 een tweede poule tegen elkaar. Tijdens de pauze hebben we genoten van de heerlijke oliebollen die gedeeltelijk gesponsord werden door dames 2. Dank jullie wel!
Het toernooi was supergoed geregeld en werd afgesloten met een prijsuitreiking. Aan toernooi-organisator Hans Dekker de eer om de teamprijzen te verdelen.

Traditiegetrouw is er na de kerst/nieuwjaars/oliebollen-toernooi dé loting onder de leden van de Club van 50 en de Club van 50+. Voor het eerst dit jaar kwamen de inkomsten boven de 1000 euro uit. Reden te meer om er een extra feestelijke loterij van te maken. Er waren maar liefst zes prijzen. De prijs die gesponsord werd door sportwinkel Sportze is gewonnen door Els en Arthur. Met dank aan Sportze. De lekkere fles bubbels met champagneglazen ging naar Ineke.
De hoofdprijs, een flink gevulde wok van Inproba werd gewonnen door Willem Lute. Met dank aan Inproba voor de prijzen.

Tijdens de kerstvakantie wordt er niet gevolleybald en hebben we alle tijd om de feestdagen te vieren en 2018 te verwelkomen.
Op 8 januari starten de trainingen weer.

Wij wensen alle leden van Touché ‘86 gezellige feestdagen en een gezond, sportief en fantastisch 2018 toe!

Margriet van Wijk, Peter Hartman, Mijndert Rebel en Jaapjan Eringa