De kogel is door de kerk. Enkele weken geleden heeft de NeVoBo besloten dat er geen enkele competitie wedstrijd meer gespeeld gaat worden dit seizoen. Enorm jammer, maar wel begrijpelijk en ook een helder besluit.
Of we dit seizoen nog kunnen trainen in de Trits is ook nog zeer de vraag. Voorlopig niet.

Start van het buiten seizoen
Het wordt dus tijd om ons te gaan richten op het buitenseizoen bij Bosbadbeach. De netten zijn al geplaatst en meisjes C is o.l.v. Anja al een aantal keer wezen trainen. De bikkels!  ‘s Avonds is het natuurlijk te vroeg donker maar overdag en in de weekenden zijn er zeker mogelijkheden.

Foto: Jaapjan Eringa. IJs op de netten. Zaterdag 6 maart 09:06 uur.

Voor 27 jaar en ouders telt nog steeds dat je met niet meer dan twee mensen samen mag sporten, op 1.5 meter afstand. Maar dat verandert op 16 maart. Vanaf die datum mag er gesport worden met 4 personen op 1.5 meter afstand. Dan kan er dus een wedstrijdje 2 tegen 2 gespeeld worden.
Achter de schermen wordt er nog gewerkt aan het Veldhuisje, onze opslagplaats. Daarnaast hopen we, als het seizoen weer echt op gang komt in april/mei, te beschikken over nieuwe palen op het veld. Dit keer zonder scheerlijnen en makkelijk in hoogte verstelbaar.
Laat het mooie weer maar komen.