Naast dat afgelopen woensdag 7 December in de Baarnse sporthal de Trits het MC1 team al overtuigend het seizoen met een stevige 2e plek had afgerond, werden zowel het MB1 als MB2 team kampioen. Beide teams hebben alle wedstrijden gewonnen waarvoor tijdens de huldiging door alle aanwezige (groot)ouders trots werd geapplaudisseerd.

Coach en trainster Anja Pijl, die afgelopen seizoen wonderen heeft verricht met haar MB1 team door elke individuele speler in zijn/haar kracht te zetten en een hecht en strijdbaar team te smeden, feliciteerde haar MB1 team door het toepasselijke nummer “We Are the Champions” van Queen uit de luidspeakers te laten brullen. Anja heeft een groep sterke spelers zoals haar eigen dochter Anniek en Lucas die beide een zeer harde bovenhands service hebben waar de tegenstanders vaak geen raad mee weten, de tweelingzussen Anne en Tess die inmiddels gevaarlijk staan aan te vallen en goed kunnen verdedigen door hun enorme snelheid, Sophia en Lily die beide met hun spelverdelers kwaliteiten het team voorzien van nauwkeurige setups en Imme en Marlou die zeer sterk aan het net zijn en met hun overtuigende blok de ballen van de tegenstanders weten te stoppen.

Het MB2 team werd dit seizoen door 2 trainers en coaches begeleid naar het kampioenschap. Coach Emile van de Klok: “Het was mijn grote droom om samen met mijn vader Henk trainen te gaan geven. Mijn vader heeft mij als kind jarenlang getraind en nu staan we samen het team van mijn oudste dochter Jasmine te trainen en coachen, hoe mooi wil je het hebben”. Aan ervaring ontbreekt het niet bij de heren aangezien ze samen een duizelingwekkende 90 jaar aan volleybalervaring hebben. Coach Emile sprak lovende woorden over zijn team tijdens de huldiging. Zijn dochter Jasmine en de enige jongen in het team Freek maken het de tegenstanders elke wedstrijd weer moeilijk met hun enorme harde onderhandse services diep in het achterveld. De allrounders Mayke, Lily-Rose en Jaimy staan vol energie te verdedigen en leveren daarnaast prachtige setups af waardoor het team inmiddels tot mooie aanvallen kan komen. Merle, Suuz en Mirthe profiteren hiervan en zijn die aanvallers die overtuigend de ballen naar de overkant van het veld slaan en tegelijkertijd met hun lengte sterk aan het net zijn en het de tegenstanders moeilijk maken door hun sterke blok.

Anja en Emile: “Teamsport valt en staat met een goede sfeer in het team en spelers die er week in week uit met veel plezier voor gaan. We zijn trots op al onze spelers aangezien ze dit samen voor elkaar hebben gekregen en het daarmee voor ons ook heel leuk maken”.