links Klazien, rechts Margriet1

Na het bezoeken van de ALV hebben wij, Klazien Verboom en Margriet van Wijk, onze hulp aangeboden op het gebied van interne communicatie. Daar is o.a. de nieuwsbrief uitgerold, die de leden in de mailbox ontvangen. Uiteraard niet zonder hulp van Lanzo voor een koppeling met de (nieuwe!) website en anderen die in ‘ de pen zijn geklommen’, om de eerste nieuwsbrief te vullen.

Ons doel is, om als lid, een bijdrage te leveren aan de betrokkenheid binnen Touché.  Vanuit interesse en expertise zijn we aan de slag gegaan en ja, we worden er enthousiast van. Het stimuleert ons om te werken aan een optimale communicatiestroom binnen de vereniging.

En wat we verder nog doen in onze vrije tijd? Volleyballen natuurlijk!
Nagenoeg alle trainingsavonden zijn we te vinden bij de recreanten.

Klazien en Margriet