De Club van 50

De Club van 50 is gestart tijdens de laatste ledenvergadering (6 nov.jl.). Tijdens deze ledenvergadering meldden zich de eerste leden al aan. Een lid van de club van 50 steunt de club met 50 euro per jaar extra. Inmiddels kent de Club van 50 meer dan 10 leden.
Er zijn ook 3 leden lid van de Club van 50+. Zij steunen de club met 100 euro. Deze leden worden niet alleen genoemd maar hebben een logo op de home site van Touché ’86 staan met een directe link naar een bedrijf. De leden van de Club van 50+ zijn: Sportze, Vos & Teeuwissen, en assurantiekantoor financiële planning Gijs van der Linden.
De club van 50(+) is in het leven geroepen om de vereniging financieel extra te steunen.

Wordt lid van de Club van 50 of van de Club van 50+. Op de site vindt u onder het tabje documenten het inschrijfformulier (of klik hier). En iedereen mag lid worden. Natuurlijk leden van de club, maar ook ouders, opa’s en oma’s, bedrijven enz.

Tijdens het nieuwjaarstoernooi van 7 januari, wordt onder de leden van de club van 50 en 50+ één lid uitgeloot en diegene ontvangt de club van 50 prijs. Wanneer u voor 7 januari 2013 nog lid wordt, dingt u nog mee naar deze prijs. Een kans om niet te laten lopen. Word lid!

 

Geef een reactie