Vertrouwens Contact Persoon (VCP)

 Bij een vertrouwenscontactpersoon kun je terecht in geval iemand van Touché ‘86 je lastigvalt met zijn of haar gedrag. De vertrouwenscontactpersoon is er voor leden, ouders, en vrijwilligers van Touché ‘86 die te maken hebben met ongewenst gedrag. Onder ongewenst gedrag valt: pesten, discriminatie, seksuele intimidatie, agressie, matchfixing, doping en integriteitskwesties.

Wanneer een ander lid, medewerker, trainer of een vrijwilliger van Touché ‘86 je lastigvalt met zijn of haar gedrag en je zelf niet meer weet hoe je de situatie op moet lossen, kun je verschillende dingen doen. Je kunt de hulp van een teamgenoot, je coach of van het bestuur inroepen. Je kunt echter ook contact opnemen metde vertrouwenscontactpersoon van Touché ‘86. Deze persoon is in eerste instantie je klankbord en kan je helpen met het vinden van een oplossing voor je probleem.

De vertrouwenscontactpersoon van Touché ’86 is Liesenke Huisman. Speler bij Touché ’86 dames 1.

Hoe kun je mij bereiken

Via de mail (vcp.touche86@gmail.com) ben ik altijd bereikbaar. Daarnaast kun je mij aanspreken in de sporthal waar ik op trainings- en thuisspeelavonden aanwezig ben.

Janine Pleizier is de vertrouwenscontactpersoon van de Nevobo. Ook met haar kun je contact opnemen via janine.pleizier@nevobo.nl of 06  4631 7335.

Centrum Veilige Sport NOC*NSF

Voor alle sporters en hun omgeving heeft NOC*NSF in samenspraak met de sportbonden het Centrum Veilige Sport opgezet. In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf altijd de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt. Dus zit je ergens mee? Dan kun je het Centrum Veilige Sport benaderen:

Telefoon: 0900 202 55 90 (gratis) of vanuit buitenland +31900 202 55 90 – maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur

E-mail: centrumveiligesport@nocnsf.nl

Anoniem een melding doen kan hier

Anoniem chatten kan hier