Afgelopen maandag was het altijd gezellige en gewaardeerde ouder-kindtoernooi. De organisatie was in de ervaren handen van Tessa en Marit met assistentie van Sven. 

Met zo’n  50 deelnemers was de opkomst super en kon er lekker  gespeeld worden. Er werd fanatiek gestreden om de eerste plek en de bijbehorende prijzen, maar uiteindelijk was het natuurlijk het plezier waar het allemaal om draaide.

De Appeltjes (Javier, Marissa, Marte, Falke) en de Mandarijntjes (Floris, Anita, Pieter, Kjirsten, Etienne) hebben de winst in hun poules gepakt en werden onder luid applaus gehuldigd.

Al met al was het een mooie afsluiter van het zaalseizoen voor de CMV. Aangezien de jeugdafdeling van Touché ‘86 alsmaar groeit, zal er volgend seizoen waarschijnlijk een nog drukker bezocht toernooi plaatsvinden.  

Maar eerst gaat ook de CMV lekker beachvolleyballen!